Системот за пријавување проблеми во Општина Могила е дизајниран да ве овласти, како граѓанин, да имате активна улога во идентификувањето и решавањето на проблемите што ја засегаат вашата заедница.

Системот ви овозможува во секое време од денот, седум дена во неделата, преку интернет порталот на нашата Општина, да пријавите комунален проблем кој нашите служби ќе се обидат да го решат или да ве информираат до каде е решавањето на проблемот во најкраток можен рок. 

Откако ќе ја поднесете пријавата, системот и овозможува на Општината ефикасно да управува и да ги следи пријавените проблеми. Тој автоматски ги известува релевантните Општински одделенија или вработени за решавање на пријавениот проблем.

Ваши податоци(Задолжително)
Повлечи ги датотеките тука или
Прифатени типови на датотеки: jpg, jpeg, png, Максимална големина на податок: 10 MB.

    Согласност

    Со праќањето на Вашата пријава, потврдувате дека ги прочитавте и се согласувате со Политика за приватност
    Close Search Window