Добредојдовте на нашата веб-страница!

Општина во која секој заслужува да живее!

Сите информации и услуги од Општината на едно место.

Брзи информации и услуги од Општината

Изберете го вашиот интерес од менито или внесете го клучниот збор за пребарување подолу.

Најнови вести од општината

Вести и известувања

Корисни информации за граѓаните

0

KM2

0

ГОДИНА НА ОСНОВАЊЕ

0

НАСЕЛЕНИ МЕСТА

0

НАСЕЛЕНИЕ

Општина во која секој заслужува да живее!

Мојата најголема привилегија како градоначалник, е да ги претставувам срцето и душата на нашата Општина. Сместена во живописниот Пелагониски басен, Могила ја олицетворува суштината на македонското наследство.

Додека се движиме низ предизвиците и можностите што ни претстојат, да се потсетиме на вредностите што не поврзуваат заедно:  единство и сочувство. 

Да продолжиме да работиме заедно и, да формираме просперитетна заедница каде што секој глас се слуша и вреднува.

Close Search Window