Состанок со управниот одбор на Регионалната комора

Тековни активности|

Состанок со управниот одбор на Регионалната комора... Прочитај повеќе Состанок со управниот одбор на Регионалната комора

Честитка за националниот празник на Турците

Тековни активности|

Честитка за националниот празник на Турците... Прочитај повеќе Честитка за националниот празник на Турците

Обука на тимовите за теренска работа

Тековни активности|

Обука на тимовите за теренска работа... Прочитај повеќе Обука на тимовите за теренска работа

Чистење во центарот на село Добрушево

Тековни активности|

Тековни активности... Прочитај повеќе Чистење во центарот на село Добрушево

Средба со градоначалниците на Југозападниот и Пелагонискиот плански регион

Тековни активности|

Тековни активности... Прочитај повеќе Средба со градоначалниците на Југозападниот и Пелагонискиот плански регион

Промоција на кампањата ,,ЕУ со тебе”

Тековни активности|

Промоција на кампањата ,,ЕУ со тебе”  ... Прочитај повеќе Промоција на кампањата ,,ЕУ со тебе”

Дел од денешните активности, работа со општинскиот скип!

Тековни активности|

Дел од денешните активности, работа со општинскиот скип... Прочитај повеќе Дел од денешните активности, работа со општинскиот скип!

Денешни активности на службата за одржување на јавна чистота!!

Тековни активности|

Денешни активности на службата за одржување на јавна... Прочитај повеќе Денешни активности на службата за одржување на јавна чистота!!

Проблемите на жителите ќе се решаваат во најкраток можен рок!

Тековни активности|

Проблемите на жителите ќе се решаваат во најкраток можен... Прочитај повеќе Проблемите на жителите ќе се решаваат во најкраток можен рок!

Активности за средување во дворот на храмот Св.Архангел Михаил во Могила.

Тековни активности|

Активности за средување во дворот на храмот Св.Архангел... Прочитај повеќе Активности за средување во дворот на храмот Св.Архангел Михаил во Могила.

Close Search Window