РЕЗУЛТАТИ ОД ПАРТНЕРСТВОТО НА ОПШТИНАТА СО ПРОЕКТОТ НА УСАИД ЗА ЗАЈАКНУВАЊЕ НА КАПАЦИТЕТИТЕ ЗА ИСКОРИСТУВАЊЕ НА РЕСУРСИТЕ

Актуелни вести, Тековни активности|

Mogila-Result-Pager_финал... Прочитај повеќе РЕЗУЛТАТИ ОД ПАРТНЕРСТВОТО НА ОПШТИНАТА СО ПРОЕКТОТ НА УСАИД ЗА ЗАЈАКНУВАЊЕ НА КАПАЦИТЕТИТЕ ЗА ИСКОРИСТУВАЊЕ НА РЕСУРСИТЕ

ПРИЕМ НА ЛИЦАТА ПО ПОВОД БОГОЈАВЛЕНИЕ – ВОДИЦИ

Актуелни вести, Тековни активности|

ПРИЕМ НА ЛИЦАТА ПО ПОВОД БОГОЈАВЛЕНИЕ – ВОДИЦИ... Прочитај повеќе ПРИЕМ НА ЛИЦАТА ПО ПОВОД БОГОЈАВЛЕНИЕ – ВОДИЦИ

Eднократната финансиска помош за новороденчиња.

Тековни активности|

Eдnократната финансиска помош за новороденчиња... Прочитај повеќе Eднократната финансиска помош за новороденчиња.

Богојавление – Водици!

Тековни активности|

Богојавление – Водици!... Прочитај повеќе Богојавление – Водици!

114 години од смртта на Димко Илиев Сарванов – Могилчето

Тековни активности|

114 години од смртта на Димко Илиев Сарванов – Могилчето... Прочитај повеќе 114 години од смртта на Димко Илиев Сарванов – Могилчето

Предновогодишна забава за нашите најмали и најмили!!

Тековни активности|

Предновогодишна забава за нашите најмлади и најмили... Прочитај повеќе Предновогодишна забава за нашите најмали и најмили!!

Соработка помеѓу Црвен крст и општина Могила

Тековни активности|

Соработка помеѓу Црвен крст и општина Могила... Прочитај повеќе Соработка помеѓу Црвен крст и општина Могила

Расчистување на патот на влезот на село Долно Српци

Тековни активности|

Тековни активности... Прочитај повеќе Расчистување на патот на влезот на село Долно Српци

Фудбалска школа “Еден На Еден”

Тековни активности|

Фудбалска школа Еден На Еден... Прочитај повеќе Фудбалска школа “Еден На Еден”

Делење на новогодишни пакетчиња во училиштата во општина Могила

Тековни активности|

Делење на новогодишни пакетчиња Делење на новогодишни... Прочитај повеќе Делење на новогодишни пакетчиња во училиштата во општина Могила

Close Search Window