Соопштение

Актуелни вести, Соопштенија|

... Прочитај повеќе Соопштение

Донесување на буџет на општина Могила.

Соопштенија|

Буџет-за-2021-година-Општина-Могила... Прочитај повеќе Донесување на буџет на општина Могила.

ЈАВНА ОБЈАВА за уредно доставување на решенија и опомени за данок на имот и комунална такса за фирма/назив за 2021 година

Актуелни вести, Соопштенија|

Јавна објава Листа опомени данок на имот 2021 Листа опомени... Прочитај повеќе ЈАВНА ОБЈАВА за уредно доставување на решенија и опомени за данок на имот и комунална такса за фирма/назив за 2021 година

Јавен Повик за Програмата Општинско-корисна работа

Актуелни вести, Јавни огласи, Соопштенија|

јавен повик ОКР... Прочитај повеќе Јавен Повик за Програмата Општинско-корисна работа

ЈАВЕН КОНКУРС ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА РЕОНСКИ ПОПИШУВАЧИ И РЕОНСКИ ИНСТРУКТОРИ

Актуелни вести, Јавни огласи, Соопштенија|

Konkurs-Popis2021 https://www.stat.gov.mk/popis/PrijavaPopis2021.aspx  ... Прочитај повеќе ЈАВЕН КОНКУРС ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА РЕОНСКИ ПОПИШУВАЧИ И РЕОНСКИ ИНСТРУКТОРИ

Објава на интерен оглас во Општина Могила

Јавни огласи, Соопштенија|

Барање за објавување на интерен оглас (Преземи) пријава за... Прочитај повеќе Објава на интерен оглас во Општина Могила

Соопштение за Јавна анкета и Јавна презентација

Актуелни вести, Соопштенија|

Соопштение-за-ЈА-и-ЈП... Прочитај повеќе Соопштение за Јавна анкета и Јавна презентација

Close Search Window