И З В Е С Т У В А Њ Е!

Актуелни вести, Соопштенија|

Се известуваат граѓаните на Општина Могила, кои имаат... Прочитај повеќе И З В Е С Т У В А Њ Е!

Јавен оглас

Актуелни вести, Соопштенија|

јавен оглас... Прочитај повеќе Јавен оглас

Соопштение

Актуелни вести, Соопштенија|

... Прочитај повеќе Соопштение

Оглас за деловни објекти 2022

Актуелни вести, Соопштенија|

ОГЛАС Деловни објекти 2022... Прочитај повеќе Оглас за деловни објекти 2022

И З В Е С Т У В А Њ Е

Актуелни вести, Соопштенија|

Се известуваат жителите од населените места во Општина... Прочитај повеќе И З В Е С Т У В А Њ Е

Јавен Повик ОКР ОП 2022 О. Могила 08.06-15.06 2022- нт[6348]

Актуелни вести, Соопштенија|

јавен оглас окр... Прочитај повеќе Јавен Повик ОКР ОП 2022 О. Могила 08.06-15.06 2022- нт[6348]

Соопштение за јавен увид

Актуелни вести, Соопштенија|

Соопштение за јавен увид АНКЕТЕН ЛИСТ Графика Лознани... Прочитај повеќе Соопштение за јавен увид

Соопштение за организирање на јавен увид на планската документација

Актуелни вести, Соопштенија|

Соопштение за јавен увид Анкетен лист за јавен увид Графика... Прочитај повеќе Соопштение за организирање на јавен увид на планската документација

Соопштение за втора ЈП и ЈА

Актуелни вести, Соопштенија|

Соопштение за втора ЈА и ЈП... Прочитај повеќе Соопштение за втора ЈП и ЈА

ПОКАНА

Актуелни вести, Соопштенија|

ПОКАНА Почитувани, Ми претставува чест и задоволство да ве... Прочитај повеќе ПОКАНА

Close Search Window