Дезинсекција за уништување на возрасни форми на комарци на подрачјето на општина Могила

Јавни огласи, Соопштенија|

... Прочитај повеќе Дезинсекција за уништување на возрасни форми на комарци на подрачјето на општина Могила

Јавен повик

Актуелни вести, Јавни огласи|

Јавен оглас бр 1-72023... Прочитај повеќе Јавен повик

Соопштение!

Актуелни вести, Јавни огласи, Соопштенија|

Почитувани, Ве информираме дека на ден  07.11.2022... Прочитај повеќе Соопштение!

Јавен Повик за Програмата Општинско-корисна работа

Актуелни вести, Јавни огласи, Соопштенија|

јавен повик ОКР... Прочитај повеќе Јавен Повик за Програмата Општинско-корисна работа

ЈАВЕН КОНКУРС ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА РЕОНСКИ ПОПИШУВАЧИ И РЕОНСКИ ИНСТРУКТОРИ

Актуелни вести, Јавни огласи, Соопштенија|

Konkurs-Popis2021 https://www.stat.gov.mk/popis/PrijavaPopis2021.aspx  ... Прочитај повеќе ЈАВЕН КОНКУРС ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА РЕОНСКИ ПОПИШУВАЧИ И РЕОНСКИ ИНСТРУКТОРИ

Објава на интерен оглас во Општина Могила

Јавни огласи, Соопштенија|

Барање за објавување на интерен оглас (Преземи) пријава за... Прочитај повеќе Објава на интерен оглас во Општина Могила

ЈАВНА ОБЈАВА

Актуелни вести, Јавни огласи|

Врз основа на член 84 и член 86 од Законот за општа управна... Прочитај повеќе ЈАВНА ОБЈАВА

Јавен оглас за формирање на партиципативно тело

Актуелни вести, Јавни огласи|

... Прочитај повеќе Јавен оглас за формирање на партиципативно тело

Постапка за отуѓување на градежно земјиште по пат на електронско наддавање

Актуелни вести, Јавни огласи|

Објава-на-земјиште    ... Прочитај повеќе Постапка за отуѓување на градежно земјиште по пат на електронско наддавање

ЈАВЕН ПОВИК за субвенции за туристички цели на селски домаќинства

Актуелни вести, Јавни огласи|

ЈАВЕН ПОВИК за субвенции за туристички цели на селски... Прочитај повеќе ЈАВЕН ПОВИК за субвенции за туристички цели на селски домаќинства

Close Search Window