Локален акциски план на општина Могила.

Актуелни вести|

Општина Могила го усвои Локалниот акциски план за... Прочитај повеќе Локален акциски план на општина Могила.

Годишен извештај за период од 01.01.2023 до 31.01.2023 година

Актуелни вести|

IJK-Godisen izvestaj... Прочитај повеќе Годишен извештај за период од 01.01.2023 до 31.01.2023 година

ЈАВЕН ОГЛАС до евидентирани невработени лица

Актуелни вести|

Јавен Оглас мерка 3.4 08.12.2023 new... Прочитај повеќе ЈАВЕН ОГЛАС до евидентирани невработени лица

ЈАВЕН ПОВИК

Актуелни вести|

Јавен повик... Прочитај повеќе ЈАВЕН ПОВИК

Женски центар за поддршка – Битола . Серија бесплатни работилници за личен и кариерен развој

Актуелни вести|

https://www.facebook.com/profile.php?id=100088324008257... Прочитај повеќе Женски центар за поддршка – Битола . Серија бесплатни работилници за личен и кариерен развој

Презентација на ИПАРД програма

Актуелни вести|

... Прочитај повеќе Презентација на ИПАРД програма

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА НА ЛОКАЛНИ МЛАДИНСКИ ИНИЦИЈАТИВИ

Актуелни вести|

... Прочитај повеќе ЈАВЕН ПОВИК ЗА ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА НА ЛОКАЛНИ МЛАДИНСКИ ИНИЦИЈАТИВИ

ИЗВЕСТУВАЊЕ!

Актуелни вести|

... Прочитај повеќе ИЗВЕСТУВАЊЕ!

Јавен повик за ОКР

Актуелни вести|

Јавен повик... Прочитај повеќе Јавен повик за ОКР

Јавен повик

Актуелни вести, Јавни огласи|

Јавен оглас бр 1-72023... Прочитај повеќе Јавен повик

Close Search Window