Актуелни вести|

Јавен повик за прибирање на барања за користење средства од Буџетот на Општина Могила за 2022 година,наменети за финансирање на програмски активности на здруженија и фондации.

 

јавен повик

Извештај за потрошени средства 2022

Пријава 2022

 

Close Search Window