|

  • Version
  • Download 144
  • File Size 0.00 KB
  • File Count 18
  • Create Date 17/05/2024
  • Last Updated 23/05/2024

Годишни програми на Oпштина Могила за 2022 година

Attached Files

FileAction
Програма за заштита и спасување за 2022 годинаDownload
Програма за изработка на урбанистички плановиDownload
Програма за социјална заштита 2022 (ревидирана)Download
Програма за спорт и култура за 2022 (ревидирана)Download
Програма за уредување на градежно земјиштеDownload
План за бездомни кучиња 2022Download
Програма за бездомни кучиња 2022Download
План на програми за развој за 2022 годинаDownload
Програма за ЛЕР 2022 (ревидирана)Download
Програма за водовод 2022Download
Програма за волонтери и практикантиDownload
Програма за улично осветление 2022 годинаDownload
Програма за улици и патишта 2022 годинаDownload
Програма за располагање со градежно земјиште 2022 годинаDownload
Програма за работа на Советот 2022 годинаDownload
Програма за канализација 2022 годинаDownload
Програма за Комисијата за еднакви можностиDownload
Програма за животна средина 2022 годинаDownload
Close Search Window