|

  • Version
  • Преземи
  • File Size 0.00 KB
  • File Count 18
  • Create Date 17/05/2024
  • Last Updated 17/05/2024

Годишни програми на Oпштина Могила за 2022 година

Attached Files

FileAction
Програма за волонтери и практикантиПреземи
Програма за Водовод 2022Преземи
Програма за бездомни кучиња 2022Преземи
План на програми за развој за 2022 годинаПреземи
План за бездомни кучиња 2022Преземи
Програма за уредување на градежно земјиштеПреземи
Програма за улично осветление 2022Преземи
Програма за улици и патишта 2022Преземи
Програма за спорт и култура за 2022 (ревидирана)Преземи
Програма за социјална заштита 2022 (ревидирана)Преземи
Програма за располагање со градежно земјиште 2022Преземи
Програма за работа на Советот 2022Преземи
Програма за ЛЕР 2022 (ревидирана)Преземи
Програма за Комисијата за еднакви можностиПреземи
Програма за канализација 2022Преземи
Програма за изработка на урбанистички плановиПреземи
Програма за заштита и спасување за 2022 годинаПреземи
Програма за животна средина 2022Преземи
Close Search Window