Јавен повик

Актуелни вести, Јавни огласи|

Јавен оглас бр 1-72023... Прочитај повеќе Јавен повик

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Актуелни вести|

... Прочитај повеќе ИЗВЕСТУВАЊЕ

Jавен повик за волонтерски ангажман

Актуелни вести|

Апликационен формулар – Волонтерството е ИН Јавен повик... Прочитај повеќе Jавен повик за волонтерски ангажман

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРСКАЊЕ ПРОТИВ ВОЗРАСНИ КОМАРЦИ 2023

Актуелни вести|

... Прочитај повеќе ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРСКАЊЕ ПРОТИВ ВОЗРАСНИ КОМАРЦИ 2023

Програми за културна размена меѓу средношколци од Македонија и САД.

Актуелни вести, Соопштенија|

Kennedy-Lugar Youth Exchange & Study https://northmacedonia.americancouncils.org/yes-en... Прочитај повеќе Програми за културна размена меѓу средношколци од Македонија и САД.

Конкурс за општинско-корисна работа

Актуелни вести, Соопштенија|

Јавен повик за општинско корисна работа... Прочитај повеќе Конкурс за општинско-корисна работа

ОГЛАС Деловен објект продавница 2023

Актуелни вести|

ОГЛАС Деловен објект продавница 2023... Прочитај повеќе ОГЛАС Деловен објект продавница 2023

Оглас за вработување во ЗИК Пелагонија

Актуелни вести|

... Прочитај повеќе Оглас за вработување во ЗИК Пелагонија

СЛУЖБЕН ГЛАСНИК НА ОПШТИНА МОГИЛА БР. 3/2023

Службен гласник|

службен гласник 3... Прочитај повеќе СЛУЖБЕН ГЛАСНИК НА ОПШТИНА МОГИЛА БР. 3/2023

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА 26-TАТА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА МОГИЛА

Седници на Совет, Совет на Општината|

Решение за свикување на 26-тата седница на совет... Прочитај повеќе РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА 26-TАТА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА МОГИЛА

Close Search Window