Проект- „Превенција од поплави за заштита на животната средина“ .

Актуелни вести|

Превенција од поплави за заштита на животната средина“ .... Прочитај повеќе Проект- „Превенција од поплави за заштита на животната средина“ .

Решенија за изменување и дополнување на Решенија за формирање на ИО заИМ во Општина Могила за Локални избори 2021 година

Актуелни вести|

Решенија за изменување и дополнување на Решенија за... Прочитај повеќе Решенија за изменување и дополнување на Решенија за формирање на ИО заИМ во Општина Могила за Локални избори 2021 година

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА 2-РАТА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА МОГИЛА

Седници на Совет, Совет на Општината|

решение за свикување на 2-рата седница... Прочитај повеќе РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА 2-РАТА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА МОГИЛА

Close Search Window